top of page
382806709_18312888316104880_3640528336674109619_n.jpg

In 2015 luisterde
ik echt naar de 
stem van mijn hart

De meningen van anderen
weerhielden mij niet van het pad
dat ik wilde  bewandelen

Mijn verhaal

Een bewust leven trok mij al vanaf jongs af aan. Het effect van voeding vond ik super interessant. Ik merkte dat ik me veel fitter voelde als ik gezond at. Daarnaast mediteerde ik graag als kind in het donker en beoefende ik de kracht van manifestatie. Als ik weer een studieboek kwijt was, dan visualiseerde ik dat ik mijn studieboek weer vond. Ik leerde dat ik met mijn intenties en gedachten kon aantrekken wat ik wil. Ik was nieuwsgierig naar de magie van het leven, alleen ik had nog geen idee waar ik daar meer over kon leren. 

Mijn relatie met mezelf en het leven veranderde op mijn 18de door mijn eerste Orakelkaartendeck. Ik leerde mijzelf beter kennen door Kaartleggingen. Ook voor vrienden deed ik graag lezingen. Ik weet nog hoe een vriend reageerde op de kaart 'zelfacceptatie'. De boodschap maakte enorm veel in hem los. Hij deelde dat zelfacceptatie een lastig thema voor hem was, vanwege het gemis van zijn vader die niet naar hem omkeek. Ik zag toen voor het eerst wat het effect van een kaartlegging is. De kaarten ontrafelen wat er gezien mag worden én het opent de deuren naar introspectie. Zonder dat ik het destijds wist, was de eerste stap naar een Kaartlezing sessie geboren.

Mijn droombaan tijdens mijn tienerjaren was heel lang Psycholoog worden. Net voordat ik ging studeren koos ik voor de opleiding Communicatiewetenschap. Ik wilde meer weten over communicatie en psychologie. In 2014 studeerde ik af voor de richting Persuasieve communicatie. Met enthousiasme en zin in een nieuw pad ging ik op zoek naar een baan. 

Mijn eerste baan was een grote teleurstelling. Ik had verwacht dat werken bij een populair bedrijf mij heel blij zou maken. De eerste week merkte ik al hoe werken achter een bureau, veel binnen zijn, geen frisse lucht en veel overleggen mijn sprankel wegnam. Ik voelde me uitgeput door mijn werk. Al snel vroeg ik me af, voor wie doet ik dit? De mensen in mijn omgeving vertelden dat het bij het leven hoort. Ik bleef nog 2 jaar en ik probeerde andere functies in een andere omgeving. Hoe langer ik werkte in een omgeving waar ik me heel leeg voelde, hoe duidelijker werd dat ik echt anders mag kiezen. Ik besloot het pad van mijn hart te volgen. Vanuit een diep innerlijk weten dat het mij veel meer gaat brengen.

Al mijn moed had ik verzameld in 2015 tijdens een reis door Myanmar met mijn vriend en nu ook de vader van mijn kinderen. Na terugkomst in Nederland zegde ik mijn baan op. Ik had echt nog geen idee wat ik concreet wilde doen. Zoveel notitieboekjes heb ik volgeschreven met chaotische krabbels en momenten van helderheid. In 2018 na de geboorte van mijn zoon was ik de situatie helemaal zat. Dat zijn de magische momenten heb ik geleerd. Met de hulp van een coach gooide ik het roer om. Ik wilde in de natuur wonen én anderen begeleiden op hun levenspad. Dat was het plan.

En dat deed ik. Verhuizen naar het groene Almere Oosterwold en een nieuw vak leren. Ik werkte parttime en ik liet mij omscholen tot yogadocent, met een specialisatie in Ayurveda. Daarnaast begon ik met professioneel Kaartlezingen geven en heb ik het werk als Kaartlezer mij helemaal eigen gemaakt. De Kaartlezingen werden na verloop van tijd geen lezingen meer, maar coaching sessies. In de sessies integreer ik de wijsheden van Yoga, Ayurveda, de engelen en mijn eigen levenservaring.

Dit is niet mijn eerste leven waarin ik anderen mag helpen naar hun authentieke pad. Wij reïncarneren na ieder leven weer, totdat we de gehele cursus van het aardse leven hebben afgerond en we hebben geleerd hoe het leven werkt. 

 

Ik nodig je uit voor een kennismaking, om te ontdekken wat er in jouw leven aandacht en liefde mag krijgen. 
 

Het leven op aarde zie ik als een leerplek en iedere dag hebben we zelf een keuze hoe we met situaties omgaan. Hierdoor heb je voor een groot deel invloed op je eigen leven. Leren over het leven vind ik het meest bijzondere en het leukste wat er is. Ik ben nooit uitgeleerd en ik blijf contact maken met de grootste leermeesters. Of leermeesteressen? Mama aarde, de planeten en de sterren om haar heen.  

"Let nature be your teacher"
William Wordsworth

DSC_2581_edited.jpg

Blog

bottom of page