top of page

Jouw ware potentie

Ik zie je ware potentie. Misschien zie je het zelf nog niet. Of nog niet zo helder. Of wellicht zie je het al heel goed.


Zie het aan de vruchten die jou in de diepte vervullen. ๐Ÿ‡๐Ÿ“๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿ‘๐Ÿฅญ๐Ÿ๐Ÿฅ๐Ÿ…๐ŸŒฝHet zit in de mens dat we zo kunnen oordelen. Zeker met veel vuur element en een sterke innerlijke criticus als eigenschap. Dat maakt de weg om te doen wat we werkelijk willen zo ontzettend ingewikkeld.


Kan je daar doorheen kijken? Door je eigen oordelen? En jezelf zien zoals je werkelijk bent en de ander ook?


Het is een oefening. Soms oordeel je weer en kan je daar weer bewust van worden.


Het jaar sloten de vrouwen van de groepssessies en ik af met: Wat wens je voor jezelf, voor de ander, het gehele collectief en zelfs voor Poetin?


Zelfs Poetin en andere gekke wereldleiders die eigenlijk therapie nodig hebben wens ik wat ik mijzelf en iedereen wens: Rust, innerlijke vrede, onvoorwaardelijke liefde, vertrouwen en zingeving.


Dus een vraag voor jou vandaag:


Wat is jouw wens en wens je anderen dit ook?


En als je naar jezelf kijkt, vanuit binnen รฉn in de spiegelโ€ฆzie je dan wie je bent, je unieke kracht รฉn jouw ware potentie?


Het gaat niet over โ€˜kijk nou hoe fantastisch ik benโ€™. Het gaat erover dat je je herinnert wie je ook alweer werkelijk bent en welke unieke schatkist je tot je beschikking hebt die dienend is voor jezelf, de ander en het collectief.


Ik hoor het heel graag.


Als je nieuwsgierig bent naar een samenwerking, plan dan een kennismaking in.

Opmerkingen


bottom of page